Turer og aktiviteter

I Akasia Bjerknesparken barnehage bruker vi aktivt nærmiljøet slik at barna føler tilhørighet til lokalsamfunnet.

Barna utforsker og oppdager nærmiljøet sitt, ved at vi sørger for å ta hyppige turer i barnehagens nærområde. Å benytte nærmiljøets ressurser for å skape gode opplevelser er viktig. Vi har skogsområde, fotballbane og Fysakhallen i umiddelbar nærhet, og benytter dette på våre ukentlige turer.

Ved lengre utflukter benytter vi oss gjerne av bybanen når vi oppsøker kulturelle institusjoner som bibliotek, teater og utstillinger.

Personvern