Barnekreftforeningen - årets solidaritetsprosjekt

I barnehagen lærer barna om viktigheten av å vise solidaritet og medmenneskelighet, i den forbindelse deltar vi hvert år i et solidaritetsprosjekt. I arbeidet med solidaritetsprosjektet fokuser vi på temaene empati, solidaritet, nestekjærlighet, og toleranse.

I år samler vi inn penger til Barnekreftforeningen. Barnekreftforeningen er en frivillig, landsdekkende organisasjon som drives av foreldre, som har eller har hatt barn med kreft.

En stor andel av pengene som blir samlet inn til foreningen blir brukt til forsking på barnekreft. I tillegg brukes pengene blant annet på trivselstiltak for barn og familier på sykehus.