Hvorfor velge Akasia Bjerknesparken barnehage til ditt barn?

Velkommen til Akasia Bjerknesparken barnehage. Barnehagen vår sto ferdig i 2015 og består av 3 avdelinger, alle med barn i alderen 1-6 år. Barnehagen ligger fint til i Årstad bydel, med nærhet til blant annet Fysak aktivitetshall, Tveitevannet og Byfjellene. Bybanen er bare en kort spasertur unna.

Avdelingene er bygget opp med lyse, innbydende og åpne fellesrom og mindre grupperom. Dette gir oss mange muligheter for variert lek og lek på tvers av både alder og avdeling. Barnehagens uteområde innbyr til variert lek, med småkupert terreng og mange lekeapparater, som gir ulike utfordringer.

I Akasia Bjerknesparken barnehage møter du ansatte som legger stor vekt på å bygge gode relasjoner til hvert enkelt barn. Alle barn hos oss opplever et lærings, - og omsorgsmiljø preget av trygghet, glede, humor, lek og læring og omtanke for fellesskapet. Personalet møter barna med en anerkjennende holdning, justerer seg, viser omsorg og setter positive grenser. Vårt personale består av varme, tilstedeværende og inkluderende voksne.

Vi møter både store og små, med nysgjerrighet og åpenhet, hvor de opplever å bli sett og tatt på alvor.

Les mer om oss her!